F. van Leeuwen - April 2024

"Wat hebben wij een leuke middag gehad in Doesburg! De koffie en het gebak in het Arsenaal waren heerlijk. Wat een bijzonder gebouw is dat. En je hebt niets teveel gezegd over Petra. Wat een kennis over Doesburg en wat kan zij de verhalen boeiend overbrengen. Echt top. We hebben ervan genoten."

 

Patrick - April 2024

"Op een vrijdagavond een super leuke en leerzame stadswandeling in Nijmegen gehad olv Marielle. Zij wist er super veel van, ik was verrast van de historie van de stad. Marielle nam ons mee naar de mooiste authentieke historische, maar ook emotionele plekken en uitzichten. We mochten zelfs met haar even kort in de Sint Nicolaaskapel in het Valkhofpark naar binnen. Super uniek. Een echte aanrader, voor zowel de echte Nijmegenaar, als voor de bezoeker van de stad. Marielle was zeer goed te verstaan en wist er ongelofelijk veel van. Super bedankt. Patrick"

 

Hein - April 2024

"Als inwoner van Nijmegen had ik altijd al de wens om eens een stadswandeling te maken. Zo leuk om de verhalen te horen achter de plekjes die je dagelijks passeert. Dit alles onder een enthousiaste, vriendelijke gids, die een hele mooie combinatie maakt van het oude naar de hedendaagse Street Art."

 

Marion - Maart 2024

"Wij kenden Nijmegen al wel een beetje, maar onze gids Mariëlle heeft ons toch weten te verassen. Zij toonde ons plekken die wij nog niet kenden. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Een echte aanrader."

 

C. Sikken - November 2023

"Onze rondwandeling gisteren in Nijmegen was een groot succes. De gids, Mariëlle, wist ons te verrassen met haar enthousiaste en interessante verhalen. We hebben veel geleerd van de geschiedenis van Nijmegen."